UTBILDNING

Flexo för alla


I behov av kunskap om flexo och förpackningstryck?
Eller varför inte uppleva tryckproduktion? 


Skicka in din anmälan längre ner på sidan!👇

ONLINE eller ONSITE - FLEXO för ALLA


Nu gör vi det möjligt för alla, då menar jag verkligen alla, att lära sig mer om flexo och tryckprocessen. Spelar ingen roll var i arbetskedjan du befinner dig. Hamnar tryckfrågor på ditt bord i något skede av processen och beslut ska fattas har du nytta av kunskapen, hur det fungerar och hänger ihop hela vägen. Jobbar du som tryckare eller ska kliva in i en flexoproduktion hjälper vi gärna till med ett upplägg som passar er organisation och produktion.


Nedan finns färdiga upplägg i form av kurser och workshop. Möjligheterna är oändliga och jag gillar kreativitet. Du väljer det som passar dig och ditt företag bäst. Allt från kurs, workshop, föreläsning, utbildning och upplägg. Välj något av de färdiga upplägg eller kontakta oss om du har egna önskemål eller idéer. 

KUNSKAP ÄR NYCKEL SOM ÖPPNAR ALLA DÖRRAR.

Utsatta datum sker online p.g.a. pandemin som råder. Det absolut bästa är att mötas fysiskt, men jag kan lova dig

att en online kurs tillsammans med mig kommer vara allt annat än tråkigt. Se samtliga datum under respektive kursinformation. För mer information tveka inte att höra av dig.

Flexo

FÖRPACKNINGSTRYCK


PLATS: Online 2 dagar.

TID: 10:00-15:00

DELTAGARE: Minimum 5 personer.


Kunskapen om hela processen, från design till färdig tryck samt alla moment däremellan. Du får full förståelse hur ett förpackningstryck blir till och vad flexo handlar om. Ett fullspäckat program där inga förkunskaper krävs. 


PRIS: Lämnas vid intresseanmälan.


Kurs KOD: 001

Flexo

LIVETRYCKNING


PLATS: Online 1 dag.

TID: 10:00-15:00

DELTAGARE: Minimum 5 personer.


Flexoproduktion är en speciell upplevelse. Tryckning sker live online och du får möjlighet att ställa praktiska frågor direkt till tryckaren. Har du aldrig upplevt en tryckproduktion ska du inte gå miste om detta upplägg och chans. 


PRIS: Lämnas vid intresseanmälan.


Kurs KOD: 002

Flexo

INTRODUKTION


PLATS: Online/Onsite.

TID: Efter överenskommelse.

DELTAGARE: Efter överenskommelse.


Kurs för nya och befintliga flexotryckare. Mer fokus på den tekniska delen och tryckpressen. Som deltagare får du en grundläggande kunskap samt en verktygslåda för problemlösningar. 


PRIS: Lämnas på begäran.


Kurs KOD: 003

Är något OKLART, passar INTE datum?

Maila direkt till  danijela@chaindesignprint.com eller genom kontaktsidan.


DU ANMÄLER DIG HÄR:


Vid anmälan av flera kurser gör en anmälan för respektive kurs.


Slutgilltig anmälan till vald kurs
Endast intresseanmälan till vald kurs
Prisförfrågan till vald kurs
Mer information till vald kurs
Övrigt, beskriv din förfrågan i meddelandefältet
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag godkänner
 
 

Vänligen notera att anmälan är bindande. 

Här hittar du vår avtal och policy.

KURSLEDARE

DANIJELA RIDIC

VEM ÄR JAG?


Min bakgrund inom grafisk media sträcker sig till en tid när filmerna maskades av för hand inför plåtframställning och en "ångra-gång" i Photoshop var möjlig. Året var 1997.


Idag är jag den enda från min klass, från Brobygrafiska, som jobbar  med flexografi. Efter avslutad utbildning 2005, landade jag i Skåne på ett reproföretag och blev fast. Fastnade för både Skåne och flexo. Komplett bakgrund om mina yrkesverksamma

år hittar du på min Linkedin profil.


Genom åren har jag jobbat med de flesta varumärkesägare inom livsmedelsbranschen. Det har varit både stora och små projekt, den  ena inte lik den andra. Jag jobbar alltid nära kunden och produktionen för optimering av tryck och alla detaljer däremellan.

Detta för att inte tappa kundens intressen i form av hög kvalitet på tryck men även kostnadseffektiviseringar. Att kombinera dessa tre är de största utmaningar där det krävs ett stort driv och teamwork. 


Mångårig erfarenhet inom flexografi, allt från design, prepress och tryck ger mig ett annat perspektiv. Så jag tog klivet och startade mitt eget bolag, Chain Design & Print AB.


Idag hjälper jag kunden att effektivisera sina befintliga tryck- processer för bästa möjliga resultat. Lite mycket svårförståelig process. Därför är jag med kunden hela vägen och guidar tills alla bitar är på plats.


Kombination av utbildning, kunskap, erfarenhet och produktionstid ger mig ett försprång i olika projekt. Ett försprång som du har möjlighet att ta del utav genom att anmäla dig till en av mina kurser eller nyttja mina tjänster när du behöver det.

Oavsett vilket kommer jag att bli glad om jag får dela med mig. 


Det enda jag kan garantera är att du inte kommer att ångra dig. Är det något du undrar hör du enkelt av dig så tar vi det därifrån.
VAD TYCKTE DELTAGARNA?

Kurs 001 - Online

Hög kunskapsnivå hos Danijela. Jag rekommenderar gärna

denna utbildningen till alla som vill lära sig mer om flexo.

003 - Onsite

MYCKET BRA - TACK!

Kurs 001 - Online

Jag som jobbar mycket med etiketter och laminat är det en bra kurs att gå för att lära sig mer om flexo tryck så jag får en förståelse för flexos möjligheter och begränsningar så jag utmana designers redan i designprocessen samt att kunna förklara för mina kollegor varför man inte kan göra vissa saker när man trycker i flexo. En nyttig kurs för dig som vill lära dig mer om vad som händer efter att artworket är godkänt tills du har det i din hand.


Lina Nilsson, Marketing Assistan,

Flavouring Retail & OOH - PAULIG

Kurs 001 - Online

Jag har fått en bättre förståelse för hela

tryckpressens delar och hur komplext flexotryck är.

003 - Onsite

Bra och intressant. Du är duktig på att leda tillbaka samtalen till ämnet. :)

Kurs 001 - Online

Upplägget var jättebra. Skulle behöva lite mer info om praktiska tryckfrågor. Kanske ett del 2?

Kurs 001 - Online

Fått djupare kunskap om hela processen.

003 - Onsite

Extra bra och intressant eftersom det handlade om saker man jobbar med dagligen!